Real bez centra ide na Partizan
Španski centar Usman Garuba, kako stvari stoje, neće igrati protiv Partizana.
B92.sport18:00
431 d
Pojedinačni sportovi
Ekipni sportovi
Sportovi na vodi
Španski centar Usman Garuba, kako stvari stoje, neće igrati protiv Partizana.
B92.sport18:00
431 d
Nova sezona Evrolige prema najavama biće uzbudljivija nego ikad. Klubovi su se dodatno pojačali, što nam govori da ćemo ove takmičarske godine imati više kandidata za titulu prvaka Evrope.
Srđan Novaković10:04
439 d
Centar Real Madrida Usman Garuba je zadobio povredu noge, zbog čega će propustiti deo sezone u Evroligi.
B92.sport16:39
461 d
Španski centar Usman Garuba vratio se u Real Madrid iz NBA lige.
B92.sport11:26
481 d
Real Madrid nije uspeo da odbrani titulu u Evroligi, ali već je krenuo u rekonstrukciju tima kako bi se vratio na "tron".
B92.sport18:10
566 d
Najviše komentara
Partizan od -16 do pobede nad Zvezdom!; Ocokoljić govorio o "gorućoj" temi; Obradović: "Bili smo bolji"
Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu rezultatom 79:76, posle preokreta u 15. kolu Evrolige, u prvom košarkaškom "večitom" derbiju sezone.
B92.sport23:59
2 d
Zvezdina treća pobeda u nizu u Evropi! Milojević: "Znam kroz šta prolaze – ja sam nebitan"
Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Šturm u Gracu rezultatom 1:0 u meču šestog kola Lige Evrope.
B92.sport22:24
3 d
Zvezda našla zamenu za Milojevića?
Dejan Stanković mogao bi ponovo da preuzme klupu Crvene zvezde, gotovo šest godina nakon što je u decembru 2019. prvi put zamenio Vladana Milojevića.
B92.sport16:08
5 d
Stigla nova potvrda: NBA Evropa "otpisala" Partizan i Zvezdu!
Predsednik Košarkaškog saveza Italije Đani Petrući izneo je nove detalje o projektu NBA Evropa.
B92.sport11:00
1 d
Zvezda konačno dobila Spartak!
Košarkaši Crvene zvezde savladali su Spartak rezultatom 93:74 u meču 10. kola ABA lige.
B92.sport20:53
14 h