Mediteranska kuhinja – Novak je i dalje gladan!
Novak Đoković ima raznovrstan meni pred sobom na prva tri stola na Rolan Garosu.
Zoran Kecman13:29
205 d
Novak Đoković ima raznovrstan meni pred sobom na prva tri stola na Rolan Garosu.
Zoran Kecman13:29
205 d
Mats Vilander, bivši broj jedan, smatra da Novak Đoković još može da popravi igru na Rolan Garosu.
Zoran Kecman21:38
206 d
Zanimljiv detalj primećen je na meču prvog kola Rolan Garosa između Novaka Đokovića i Pjer-Igoa Erbera, u kom je srpski teniser slavio uz rezultat 6:4, 7:6 (3), 6:4.
B92.sport13:43
207 d
Slaganje šampionskog špila u Parizu Novak Đoković je počeo oprezno i strpljivo. Skrckao je tvrd francuski orah, ali je napravio krupan korak u pravom smeru.
Zoran Kecman8:52
207 d
Novak Đoković bio je uspešan na startu Rolan Garosa, baš kao i u prethodnih 19 navrata na ovom turniru.
Milan Tomić8:00
207 d
Najbolji teniser sveta Novak Đoković uspešno je započeo misiju odbrane titule na Rolan Garosu.
Zoran Kecman23:46
207 d
Nakon pobede na startu Rolan Garosa protiv Pjer-Iga Erbera, Novak Đoković je govorio na konferenciji za medije u Bulonjskoj šumi.
B92.sport23:40
207 d
Novak Đoković je veoma zadovoljan kako je odradio posao u prvom kolu Rolan Garosa.
Zoran Kecman23:30
207 d
Novak Đoković je uspešno započeo misiju na svom jubilarnom, 20. Rolan Garosu.
Zoran Kecman23:04
207 d
Novak Đoković je završio zagrevanje pred duel sa Pjer-Igom Erberom iz Francuske.
Zoran Kecman18:40
207 d
Tim Henman, višestruki polufinalista Vimbldona, uopšte nije zabrinut igrama Novaka Đokovića.
Zoran Kecman17:00
207 d
Novak Đoković i Karlos Alkaras odigrali su prošle godine meč na Rolan Garos u polufinalu.
Zoran Kecman10:05
208 d
Termini mečeva Novaka Đokovića na Grend slem turnirima nepresušan su izvor različitih vrsta debata.
Milan Tomić8:30
208 d
Najbolji teniser sveta Novak Đoković turnir na Rolan Garosu startovaće u utorak u večernjem terminu.
Milan Tomić14:25
209 d
Rolan Garos, to je oduvek bilo - krv, prašina i znoj. I u naredne dve nedelje gledaćemo dosta toga u punom koloritu novog teniskog doba, koje je, evidentno, na pomolu.
Zoran Kecman9:50
209 d
Najviše komentara
De Kolo "ugasio" Partizan; ŽOC objasnio pravila igre
Košarkaši Partizana poraženi su od Asvela u beogradskoj Areni rezultatom 82:79 u 16. kolu Evrolige, upisali prvi poraz posle pet vezanih pobeda, a gosti prvu pobedu na strani ove sezone.
B92.sport23:56
4 d
Ubedljiv poraz Zvezde; Sferopulos: "Raspali smo se"; Nedović: "Nismo pronašli ritam"
Košarkaši Crvene zvezde su poraženi od Efesa u Istanbulu sa 89:67, u okviru 16. kola Evrolige.
B92.sport21:30
3 d
Prvi poraz Partizana u ABA ligi; "Oba igrača su otišla u bolnicu"
Košarkaši Partizana upisali su posle 11 uzastopnih pobeda prvi poraz u novoj sezoni ABA lige.
B92.sport23:09
6 d
Partizan pao u Istanbulu; Obradović: "Žao mi je igrača"; Larkin: "Srećan sam"
Košarkaši Partizana igraju protiv Anadolu Efesa u 17. kolu Evrolige.
B92.sport20:43
1 d
Zvezda posle pomračenja pobedila Makabi – Bolomboj i Jago junaci; Sferopulos jasan: "To više ne sme"
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Makabi iz Tel Aviva 81:73 u 17. kolu Evrolige.
B92.sport23:30
1 d