Zvezdina treća pobeda u nizu u Evropi! Milojević: "Znam kroz šta prolaze – ja sam nebitan"
Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Šturm u Gracu rezultatom 1:0 u meču šestog kola Lige Evrope.
B92.sport22:24
3 d
Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Šturm u Gracu rezultatom 1:0 u meču šestog kola Lige Evrope.
3 d
Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su jako zrelu, pravu takmičarsku utakmicu u gostima kod Šturma iz Graca (1:0).
Milan Tomić20:56
3 d
B92.sport20:41
3 d
Fudbaleri Crvene zvezde poveli su sa 1:0 protiv Šturma u Gracu, u okviru 6. kola Lige Evrope.
B92.sport20:00
3 d
Golman Crvene zvezde Mateus u razgovoru za B92.sport priznaje da šampion Srbije u poslednje vreme nije konstantan, ali veruje da bolji period dolazi.
Milan Tomić16:02
3 d
Stadion Šturma u Gracu, gde će Crvena zvezda gostovati u četvrtak od 18.45, ima interesantnu istoriju.
Milan Tomić11:08
4 d
Fudbaleri Crvene zvezde nikada nisu pobedili na tlu Austrije. Ukoliko to učine protiv Šturma u Gracu, plasman u narednu fazu Lige Evrope bi praktično bio rešen.
Milan Tomić8:00
4 d
Fudbaleri Crvene zvezde odradili su poslednji trening uoči duela sa Šturmom u Gracu.
Milan Tomić18:47
4 d
Utakmica sa Crvenom zvezdom za Šturm dolazi u vrlo delikatnom momentu.
B92.sport18:15
4 d
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević govorio je na konferenciji za medije uoči meča sa Šturmom.
B92.sport18:00
4 d
Šturm iz Graca, klub sa dugom istorijom, usponima i padovima, naredni je rival Crvene zvezde u Ligi Evrope.
Milan Tomić12:38
4 d
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević poveo je 23 igrača na meč sa Šturmom u Ligi Evrope
10:30
5 d
Pojavila se u ponedeljak informacija da postoji šansa da se Marko Arnautović nađe na spisku putnika za Grac, a sada deluje da više nema prepreka da se to i desi.
14:48
5 d
Šturm je dobio gradski derbi uoči dolaska Crvene zvezde, međutim, stigle su loše vesti dva dana posle meča.
B92.sport13:35
5 d
Poljski sudija Damijan Silvestrzak biće glavni arbitar na utakmici šestog kola Lige Evrope između Šturma i Crvene zvezde, saopštila je Evropska fudbalska unija (UEFA).
12:11
5 d
Bio je Viktor Đukanović na listi želja Crvene zvezde, ali do transfera nije došlo, a ofanzivac je pojačao Standard iz Liježa.
B92.sport23:05
6 d
Iako je trijumf u gradskom derbiju protiv GAK-a (2:1) nakratko doneo olakšanje navijačima Šturma, šampion Austrije duel sa Crvenom zvezdom dočekuje u izrazito turbulеntnoj atmosferi.
B92.sport19:07
6 d
Crvenu zvezdu čeka važan duel u Gracu u borbi za evropsko proleće, a moglo bi da stigne veliko pojačanje za Vladana Milojevića za taj meč.
16:14
6 d
Najviše komentara
Partizan od -16 do pobede nad Zvezdom!; Ocokoljić govorio o "gorućoj" temi; Obradović: "Bili smo bolji"
Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu rezultatom 79:76, posle preokreta u 15. kolu Evrolige, u prvom košarkaškom "večitom" derbiju sezone.
B92.sport23:59
2 d
Zvezdina treća pobeda u nizu u Evropi! Milojević: "Znam kroz šta prolaze – ja sam nebitan"
3 d
Zvezda našla zamenu za Milojevića?
Dejan Stanković mogao bi ponovo da preuzme klupu Crvene zvezde, gotovo šest godina nakon što je u decembru 2019. prvi put zamenio Vladana Milojevića.
B92.sport16:08
5 d
Stigla nova potvrda: NBA Evropa "otpisala" Partizan i Zvezdu!
Predsednik Košarkaškog saveza Italije Đani Petrući izneo je nove detalje o projektu NBA Evropa.
B92.sport11:00
1 d
Zvezda konačno dobila Spartak!
Košarkaši Crvene zvezde savladali su Spartak rezultatom 93:74 u meču 10. kola ABA lige.
B92.sport20:53
14 h