Rakitić: "Kada se pojavila prilika da dođem u Hrvatsku nisam se dvoumio"
Hrvatski fudbaler Ivan Rakitić rekao je u intervjuu za španske medije da je jako srećan u Hajduku i da uživa u Splitu."Jako sam srećan i zadovoljan.
23:11
103 d
Hrvatski fudbaler Ivan Rakitić rekao je u intervjuu za španske medije da je jako srećan u Hajduku i da uživa u Splitu."Jako sam srećan i zadovoljan.
23:11
103 d
Trener Hajduka iz Splita italijan Đenari Gatuzo posle pobede protiv ekipe Osijeka izjavio je nešto što se neće dopasti svim navijačima.
B92.sport9:34
112 d
Ivan Perišić našao se na žestokom udaru navijača Hajduka, koji su ga pre samo pola godine dočekali kao mesiju.
12:15
132 d
Iskusni hrvatski fudbaler Ivan Perišić (35) oglasio se nakon što je stigla vest da ga je trener Hajduka Đenaro Gatuzo izbacio iz tima.
B92.sport17:12
133 d
Hrvatski fudbalski savez izrekao je kazne klubovima za navijačke ispade na utakmicama 1. kola tamošnjeg šampionata.
B92.sport19:22
136 d
Bivši hrvatski fudbaler Joško Jeličić sada stručni konsultant, imao je loš komentar na fudbalere Hajduka.
B92.sport21:35
139 d
Utakmica između splitskog Hajduka i Toršavna sa Farskih Ostrva bila je najposećenija od svih prvih mečeva drugog kola kvalifikacija za Ligu Konferencija.
B92.sport20:38
149 d
Fudbaleri splitskog Hajduka slavili su u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv ekipe HB Toršavan sa Farskih ostvrva rezultatom 2:0.
B92.sport23:00
150 d
Ivan Perišić potpisao je novi ugovor s Hajdukom
B92.sport12:42
171 d
Fudbalski klub Hajduk je veoma blizu da angažuje bivšeg reprezentativca Hrvatske Ivana Rakitića.
Srđan Novaković14:05
174 d
Pitanje prvaka za ovu sezonu u hrvatskm fudbalu je, kako stvari stoje, rešeno i ponovo će pesma najjače čuti sa Maksimira.
B92.sport11:55
230 d
Najviše komentara
De Kolo "ugasio" Partizan; ŽOC objasnio pravila igre
Košarkaši Partizana poraženi su od Asvela u beogradskoj Areni rezultatom 82:79 u 16. kolu Evrolige, upisali prvi poraz posle pet vezanih pobeda, a gosti prvu pobedu na strani ove sezone.
B92.sport23:56
4 d
Ubedljiv poraz Zvezde; Sferopulos: "Raspali smo se"; Nedović: "Nismo pronašli ritam"
Košarkaši Crvene zvezde su poraženi od Efesa u Istanbulu sa 89:67, u okviru 16. kola Evrolige.
B92.sport21:30
4 d
Partizan pao u Istanbulu; Obradović: "Žao mi je igrača"; Larkin: "Srećan sam"
Košarkaši Partizana igraju protiv Anadolu Efesa u 17. kolu Evrolige.
B92.sport20:43
2 d
Zvezda posle pomračenja pobedila Makabi – Bolomboj i Jago junaci; Sferopulos jasan: "To više ne sme"
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Makabi iz Tel Aviva 81:73 u 17. kolu Evrolige.
B92.sport23:30
2 d
Preokret: Stojakovići demantovali Pešića, Andrej nije izabrao Srbiju
Porodica Stojaković demantovala je izjavu selektora košarkaške reprezentacije Srbije Svetislava Pešića, koji je rekao da je Andrej Stojaković izabrao da predstavlja naš nacionalni tim.
B92.sport0:26
23 h