"Mnogo puta sam rekao Vinisijusu da je dosta"
Toni Kros osvrnuo se na ponašanje svog bivšeg saigrača iz Real Madrida, Vinisijusa, i priznao kako razume kritike na njegov račun.
B92.sport23:31
25 d
Toni Kros osvrnuo se na ponašanje svog bivšeg saigrača iz Real Madrida, Vinisijusa, i priznao kako razume kritike na njegov račun.
B92.sport23:31
25 d
Nemački veteran Toni Kros komentarisao je reakciju Brazilca Vinisijusa Žuniora tokom "El klasika".
12:00
47 d
Nemački fudbaler Toni Kros u jednom podkastu napomenuo je kako Barselonu može da pobedi bilo koji tim.
B92.sport8:50
68 d
Zbirno, novopečeni penzioneri osvojili su četiri Mundijala, sedam evropskih šampionata, dve Kopa Amerike i 22 pehara Lige šampiona. Fudbalski univerzum za sve njih ima posebno mesto.
Miloš Bogovac11:40
342 d
Pre utakmice Nemačke i Holandije na stadionu u Minhenu fudbalski savez se javno zahvalio Nojeru, Mileru, Gundoganu i Krosu na svemu što su uradili za nacionalni tim.
B92.sport22:22
426 d
Reprezentativac Nemačke Toni Kros (34) rekao je da zemlja u kojoj je rođen postala neprepoznatljiva zbog priliva velikog broja migranata u poslednjoj deceniji.
B92.sport15:14
525 d
Fudbalski savez Španije potvrdio je da je Pedri, koji se povredio tokom četvrtfinala Evropskog prvenstva protiv Nemačke, uganuo levo koleno i da ne može da učestvuje u ostatku takmičenja.
20:00
526 d
Nemački fudbaler Toni Kros odigrao je svoju poslednju utakmicu u svojoj profesionalnoj karijeri.
Srđan Novaković20:52
527 d
Prazni dani tokom Evropskog prvenstva, praćeni kišom i nedostatkom sadržaja, teško padaju. Ne samo meni kao izveštaču, već i navijačima.
Stefan Smuđa21:00
528 d
Toni Kros ne misli da će četvrtfinale protiv Španije biti njegov poslednji meč u karijeri u dresu reprezentacije.
B92.sport23:46
529 d
Fenomenalnu partiju protiv Škotske odigrao je Toni Kros, veznjak Nemačke.
Milan Tomić23:20
548 d
Vreme prolazi, generacije se smenjuju, a tako ćemo i sa ovim EURO 2024 da se oprostimo od nekih legendarnih fudbalera.
13:30
548 d
Nemački fudbaler Toni Kros posle Evropskog prvenstva okončaće svoju profesionalnu karijeru.
Srđan Novaković23:50
551 d
Aleksandar Pavlović je u ponedeljak protiv Ukrajine (0:0) debitovao za reprezentaciju Nemačke.
Zoran Kecman11:54
557 d
Toni Kros na najbolji mogući način se oprostio od klupskog fudbala. On se od dresa Real Madrida i poslednje utakmice u klupskom fudbalu oprostio titulom prvaka Evrope.
B92.sport10:15
560 d
Fudbaleri Real Madrida osvojili su 15. titulu šampiona Evrope, a ujedno se oprostili od dugogodišnje "kičme" tima Tonija Krosa.
B92.sport23:55
561 d
Fudbaleri Real Madrida nisu uspeli da na utakmici poslednjeg kola La Liga dođu do tri boda.
Srđan Novaković23:00
568 d
Toni Kros (34) rastužio je fudbalski svet objavom da posle Evropskog prvenstva završava igračku karijeru.
10:00
571 d
Najviše komentara
Partizan od -16 do pobede nad Zvezdom!; Ocokoljić govorio o "gorućoj" temi; Obradović: "Bili smo bolji"
Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu rezultatom 79:76, posle preokreta u 15. kolu Evrolige, u prvom košarkaškom "večitom" derbiju sezone.
B92.sport23:59
2 d
Zvezdina treća pobeda u nizu u Evropi! Milojević: "Znam kroz šta prolaze – ja sam nebitan"
Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Šturm u Gracu rezultatom 1:0 u meču šestog kola Lige Evrope.
B92.sport22:24
3 d
Zvezda našla zamenu za Milojevića?
Dejan Stanković mogao bi ponovo da preuzme klupu Crvene zvezde, gotovo šest godina nakon što je u decembru 2019. prvi put zamenio Vladana Milojevića.
B92.sport16:08
5 d
Stigla nova potvrda: NBA Evropa "otpisala" Partizan i Zvezdu!
Predsednik Košarkaškog saveza Italije Đani Petrući izneo je nove detalje o projektu NBA Evropa.
B92.sport11:00
20 h
Obradović: "Ako ne uspeš da se adaptiraš na sudijski kriterijum, onda možeš da izgubiš"
Trener Crvene zvezde Saša Obradović je izneo utiske posle poraza od Partizan u prvom ovosezonskom "večitom" derbiju u Evroligi.
B92.sport22:50
2 d