Nova vest
Svet sporta 1

26.10.2024.

9:10

Zvezdina dva gostovanja – jedno neugodno, jedno rutinsko

Fudbaleri i košarkaši Crvene zvezde imaće obaveze u domaćim takmičenjima u subotu.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Dimitrije Vasiljević/STARSPORT

Fudbaleri Zvezde od 18 časova gostuju Spartaku u Subotici.

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Aktuelni šampion i lider tabele bi trebalo da ima lak posao protiv Spartaka, s obzirom da se radi o poslednjeplasiranom članu Superlige.

Crveno-beli su u seriji od 16 pobeda protiv Spartaka u domaćem prvenstvu, a poslednji put kad nisu uzeli sva tri boda bilo je početkom sezone 2016/17 upravo u Subotici.

Ono čemu se Spartak nada je da će Zvezda biti poljuljana posle jako lošeg izdanja u Ligi šampiona i poraza od Monaka (5:1), ali to ne bi trebalo da previše utiče na izabranike Vladana Milojevića u ovom meču.

Kada se fudbal završi sledi mala pauza, pa navijači crveno-belih mogu da se slikom presele u Hrvatsku, gde se igra šesto kolo ABA lige.

Proveri svoje znanje – Euroleague Selektor

Zadar dočekuje Zvezdu samo dva dana nakon teškog poraza šampiona regiona od Reala u Madridu u Evroligi.

Gostovanje u Zadru nimalo je naivno, a to se moglo videti i u prethodnom kolu kada je Partizan jedva izvukao pobedu od četiri razlike.

Zvezda, međutim, zna kako da se vrati kući sa pobedom iz Zadra, jer je to uradila u prethodnih pet susreta relativno lako.

Međutim, izabranicima Janisa Sferopulosa ne ide prema očekivanjima u ABA ligi ove sezone, pošto imaju skor od 3-2, a u prošlom meču odigranom u Hrvatskoj izgubili su od Splita (85:78), u trećem kolu.

Šta Vi mislite, može li Zvezda danas do 2/2?

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu