Nova vest
Svet sporta 0

19.10.2024.

19:00

"ExpertIVA" – bez eksperata: Novakove muke i evroligaški scenario za "ne daj Bože" VIDEO

Šta se to dešava sa Đokovićem, pa neće u penziju? Da li je Rafino povlačenje svima nama još jedan podsetnik da starimo? Zašto je Albin scenario od pre nekoliko sezona "ne daj Bože" za Zvezdu i hoće li Bonga da nastavi da šutira kao lud?

Autor: Iva Jevtić

Iva Jevtić
Iva Jevtić
Profimedia

Sigurni smo da nemate pojma o čemu pričamo. A i kako biste znali – radi se o novom projektu B92.sporta. Pravo pitanje je – da li ste spremni za "Expertivu"?

“ExpertIVA” je novi projekat B92.sporta – podkast, koji za cilj ima da vernoj publici približi najaktuelnije, najvažnije, ali i najzanimljivije priče iz sveta sporta kroz različite goste.

Oni će iz svog ugla – ekspertskog da daju svoj sud o onim stvarima koje najviše zanimaju javnost.

U ovoj “nultoj” epizodi opušteno su ćaskali naši novinari Iva Jevtić i Luka Nikolić i tako pripremili teren za ono što vas čeka.

Uživajte!
 


 

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Alfa Romeo "menja ploču"

Sve više proizvođača odustaje od ranije zacrtanih ciljeva koji se tiču prelaska na potpuno električna vozila - poslednji u nizu koji se "pokajao" je Alfa Romeo.

B92

9:19

3 h

Aktuelno

Ma ko je rekô da Netflix propada?

Profit producentske kuće i striming servisa Netflix je u trećem kvartalu 2024. porastao za 41 odsto međugodišnje na rekordnih 2,36 milijardi dolara, što znači da zarada po akciji iznosi 5,4 dolara.

Tanjug

7:59

4 h

Novo Sport Video Menu