Nova vest
Svet sporta 0

28.8.2024.

18:34

Blok 45 u novoj humanitarnoj misiji – za Jovana Milosavljevića

Novobeogradski Bloka 45 je pokrenuo inicijativu i organizuje događaj koji spaja sećanje i humanost.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Privatna arhiva

Turnir u malom fudbalu, koji će se održati u znak sećanja na njihovog preminulog drugara Jovana Milosavljevića, imaće i humanitarni karakter. Sav prihod sa turnira biće namenjen za lečenje malog Jovana Vasiljevića, koji boluje od cerebralne paralize. Jedina šansa za njegov oporavak leži u operaciji koja se može obaviti samo u Americi, a čija cena iznosi 51.618 dolara.

Organizatori su uspeli da obezbede sve potrebno za uspešan događaj. Broj ekipa koje će učestvovati je već popunjen, a uz pomoć sponzora, osigurana su i osveženja za sve posetioce. Kotizacija po timu iznosi 6.000 dinara, a događaj će kulminirati aukcijom dresova poznatih sportista, gde će posetioci imati priliku da ponesu vredan suvenir i istovremeno pomognu u prikupljanju sredstava za Jovanovo lečenje.

Turnir će se održati od 30. avgusta do 3. septembra na terenu poznatom kao Kavez, u Bloku 45. Organizatori pozivaju sve koji su slobodni u večernjim časovima da dođu, uživaju u majstorijama na malom fudbalu, i svojim prisustvom doprinesu ovoj plemenitoj akciji.

Pored dolaska na turnir, svi koji žele mogu pomoći Jovanu Vasiljeviću slanjem SMS poruke (200 RSD) na broj 5757, kao i uplatama na dinarski račun: 205-999-98 ili devizni račun 0070800039876.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Turnir_Jovan_Milosavljević (@turnir_jovan_milosavljevic)

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu