Nova vest
Sportovi na vodi 1

2.9.2024.

20:56

Veslači Partizana prvaci Srbije: "Prepoznatljivi smo u svetu"

Veslački klub Partizan osvojio je titulu prvaka Srbije, sa ukupno osvojenom 21 medaljom, preneo je klub.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

"Čestitam svim veslačicama, veslačima, trenerima i zaposlenima u klubu na osvajanju još jedne titule prvaka Srbije. Jedan tim - jedna porodica, to je "mantra" koju prenosimo iz generacije u generaciju kao nešto što nas čini i posebnim i ponosnim", izjavio je predsednik VK Partizan Marko Milačić.

"Želim da se zahvalim Sportskom savezu Srbije i gospodinu Davoru Štefaneku, predsedniku saveza, koji je ujedno i dodelio pobednički pehar, na učešću u organizaciji završnog takmičenja prvenstva Srbije kao i što je uzeo aktivno učešće u rešavanju postojećih problema u Veslačkom savezu Srbije", dodao je on.

Trener ekipe Nikola Stojić je rekao da su svi rezultati i osvajanje titule potvrda da klub "radi pravu stvar".

"Partizanova škola veslanja je postala prepoznatljiva u svetu, u prilog čemu govori veliki broj naših članova koji svake godine upisuju američke fakultete. S početkom nove školske godine, spremno očekujemo nove devojčice i dečake da se oprobaju u ovom sportu, steknu radne navike i postanu neki novi šampioni", rekao je Stojić.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu