Nova vest
Rukomet 0

22.10.2024.

9:12

Partizan krade ljutom rivalu bivšeg reprezentativca Srbije

Najavljen je "bombastičan" transfer u srpskom rukometu, iz kog bi mogao da profitira beogradski Partizan.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Oprobajte svoje znanje – Euroleague selektor

Naime, Petar Đorđić je prethodne zime stigao u Vojvodinu kao najveće pojačanje u istoriji kluba, ali bi nepunih godinu dana kasnije crveno-beli dres Novosađana mogao da zameni za beogradski crno-beli.

Ovaj transfer na relaciji dva tima koji su zaoštrili svoje odnose i rivalstvo prethodnih meseci najavio je "Rukometni žurnal", koji čak ide toliko daleko da ističe da je Đorđić već potpisao ugovor sa Partizanom.

Navodno je za njegove usluge bio zainteresovan i Zagreb, ali je hrvatski tim odustao od posla.

Standings provided by Sofascore

Đorđić je prošle sezone imao nekoliko dobrih partija, kako u Evropi, tako i na domaćoj sceni, ali ga je ove sezone iz postave istisnuo Milan Jovanović.

Zbog toga je reprezentativac Srbije odlučio da krene put Beograda, a Partizan će 34-godišnjem levom beku biti tek drugi klub u Srbiji. Naravno, posle Vojvodine.

Do sada je u karijeri igrao za bundesligaše Veclar, Flensburg i Hamburg, kao i beloruski Meškov Brest, dok je najviše uspeha imao u Benfiki sa kojom je 2022. godine osvojio trofej Lige Evrope.

Kod Tonija Đirone je u reprezentaciji Srbije imao veliku ulogu, ali ga od njegovog odlaska sa klupe "Orlova" više nije bilo u nacionalnom timu.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

Netflix odustao

Kompanija Netflix zatvorila je svoj studio koji je osnovala pre dve godine kako bi ušla u kreiranje visokobudžetnih igara.

HCL

10:00

1 h

Novo Sport Video Menu