Nova vest
Rukomet 13

24.9.2024.

14:42

Veliki skandal: Srpske sudije doživotno suspendovane!

Dvojica srpskih rukometnih sudija Aleksandar Pandžić i Ivan Mošorinski doživotno su suspendovani zbog namešatanje utakmica.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/YAHYA ARHAB

Kako prenosi portal „Hand news“, tandem srpskih arbitara više neće moći da sudi evropske kupove pod okriljem EHF, kao ni Evropska prvenstva.
Srpski arbitri Aleksandar Pandžić i Ivan Mosorinski sudili su poslednju evropsku i međunarodnu rukometnu utakmicu prošle sezone na međunarodnom nivou. Umešan u aferu nameštanja utakmica Evropskog kupa, EHF je objavio da ih je suspendovao doživotno.

Isti izvor dodaje da njih dvojica umešanim u aferu nameštanja utakmica Lige šampiona, auz doživotnu suspenziju oni su ponaosob kažnjeni i sa po 2.000 evra.

Dodaje se da se sudiej nisu pojavile na saslušanju, a pa je zahtev EHF je saslušan i oni su zvanično skinuti sa spiskova zvaničnika EHF za takmičenja koja se organizuju.

Ostaje da se vidi da li ćeih sankcionisati i matični savez.

Podeli:

Komentari 13

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Srpski fudbal

Zvezdana noć u Humskoj

Crvena zvezda je uspela da uradi ono što nije za skoro osam decenija svoje istorije. I verovatno će proći još barem toliko dok ponovo na ovaj način ne deklasira najvećeg rivala na njegovom ognjištu.

Stefan Smuđa

8:00

9 h

Aktuelno

Kim Kardašijan opet iznenadila VIDEO

Pošto ima više novca nego što može da potroši, nije ni čudo što Kim Kardašijan malo-malo pa nas iznenadi nekom novom modifikacijom u voznom parku. Ovog puta, u pitanju je Tesla Cybertruck.

CarScoops

15:00

2 h

Novo Sport Video Menu