Nova vest
Rukomet 1

2.9.2024.

22:45

Rukometaši Partizana najavljuju blistavu budućnost: "U Ligu šampiona 2027. godine"

Rukometaši Partizana predstavili su novi tim koji će predstavljati crno-bele u novoj sezoni.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
RK Partizan/Maja Nastić

Tim Partizana je najavio napad na sve trofeje u predstojećoj sezoni. S tim u prilog crno-beli su javnost upoznali sa novim timom uz slogan "Neka se pamti". 

Predsednik rukometaša Partizana Miljan Žugić rekao da će ove sezone imati najveće ambicije, a 2027. godine očekuje najbolje rezultate. 

"Prošle sezone, kada smo došli, cilj nam je bio stabilnost kluba i da pokušamo da osvojimo bar neki trofej. To smo uspeli, a već ove sezone napadamo sve domaće trofeje, sa željom i ciljem da do 2027. Partizan vidimo u Ligi šampiona. Nismo o ovoj temi do sada iznosili planove, ali zapamtite da smo zacrtali to kao cilj", poručio je Žugić.

Posle predsednika kluba, svim prisutnima se obratio i legendarni rukometapš Partizana Nedeljko Jovanović. 

RK Partizan/Maja Nastić

"U nekom mom vremenu, a i posle toga kada sam otišao u inostranstvo, Partizan je bio najveći i najznačajniji klub u državi. Posle jednog teškog perioda za klub i 11 godina čekanja na trofej, ova generacija je pokazala određeni talenat, kvalitet, borbenost i želju za pobedama, što je bio značajan početak, nadajmo se, jedne nove uspešne epohe. Ljudi koji su se priključili klubu pokazali su da žele da vrate Partizan na stare staze i stvarno bih voleo da, sa ovim pojačanjima koja su dovedena za predstojeću sezonu, ova ekipa nastavi da niže uspehe i postane prvak države", istakao je Jovanović.


Na predstavljanju je bio prisutan i prvi čovek JSD Partizana Ostoja Mijailović koji se na kraju obratio gostima. 

"Želim da ovaj projekat traje i kakvi god rezultati da budu, morate trajati i uvek nastavljati dalje, jer to je najvažnije u sportu. Meni je u košarkaškom klubu ovo već osma sezona. Bilo je onih jako lepih i uspešnih, bilo je i jako teških, kao što je ova iza nas. Kao predsednik JSD Partizan, želim vam puno sreće i uspešan rad. Imate podršku našeg sportskog društva, na čelu sa celokupnom Upravom i Skupštinom, kao i bratskog košarkaškog kluba Partizan. Obećavam da će ceo košarkaški tim doći na derbi na Banjici, sa celom ekipom i trenerom Željkom Obradovićem", rekao je Mijailović.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu