Nova vest
Olimpizam

Utorak, 25.08.2015.

15:22

Anji lični, državni rekord i norma za Rio!

Petnaestogodišnja Anja Crevar postavila je lični i državni rekord u disciplini 400 metara mešovitim stilom i tako ispunila A normu za Olimpijske igre u Riju.

Izvor:

Autor:

Default images
oks.org.rs

Anja je na Svetskom juniorskom prvenstvu u Singapuru trku završila na petom mestu, pošto je preplivala deonicu za četiri minuta, 43 sekunde i 36 stotinke, što je za četiri sekunde sporije vreme od pobednice Britanke Rosi Rudin.

Crevarova je na nedavno završenom seniorskom Svetskom prvenstvu u Kazanju učestvovala u trkama 200 i 400 metara mešovito, ali je u obe discipline takmičenje završavala u kvalifikacijama, dok je na Evropskim igrama osvojila bronzanu medalju na 400 metara mešovito.

Ona se, kao najmlađa učesnica finala u ovoj disciplini, pridružila se tako srpskim plivačima Velimiru Stjepanoviću, Čabi Silađiju i Arkadiju Vjačaninu, koji su do sada jedini od 11 plivača sa ostvarenom A normom za Igre u Riju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu