Nova vest
Odbojka 6

3.9.2024.

13:12

"Kad sam vodio Srbiju više su me prozivali nego što su me hvalili"

Odbojkaški trener Zoran Terzić postao je slobodan agent, pošto mu je istekao ugovor sa Odbojkaškim savezom Rusije.

Izvor: Meridian sport

Peđa Milosavljević/Starsport

Terzić je imao važeči ugovor sa ruskom reprezntacijom do 2024. godine i završetka olimpijskog ciklusa, a nekadašnji selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije govorio je o svom trenutnom statusu.

"Sa završetkom Olimpijskih igara ugovor je istekao. Ja sam u nekom razgovoru rekao da mi je istekao ugovor, a oni su od toga napravili haos. Ne znam ni sam zbog čega. Zašto je to nekome toliko interesantno? Verovatno je svima u glavi vraćanje u srpsku reprezentaciju. Ja sam samo rekao da mi je istekao ugovor i to je to. Videćemo kako će dalje ići", rekao je Terzić za Meridian sport.
 


On je upitan i da li bi trebalo i sa Rusima da sedne i razgovara.

"Naravno. Ja sam čisto izneo podatak da mi je istekao ugovor. To je to", dodao je on.

Odmah su krenule spekulacije da bi mogao da se vrati na čelo naše reprezentacije, koja je takođe ostala bez selekora posle OI u Parizu, jer je Đovaniju Gvidetiju istekao ugovor.

A da li bi se vratio na klupu Srbije?

"Kad sam bio tamo, više su me prozivali nego što su me hvalili (glasan smeh). Sad je situacija… Ma, kao i uvek kod nas. O tom potom. Ne bih o tome da pričam bilo šta pa da se posle ispostavi da je drugačije”, rekao je Terzić.

Terzić je sa našim odbojkašicama osvojio tri evropska zlata, jedno svetsko, kao i olimpijsko srebro 2016. i bronzu 2021. godine.

Podeli:

Komentari 6

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu