Nova vest
Odbojka 5

22.6.2024.

22:00

Grbić: Ne želim da se ispiraju usta da pomažem Srbiji

Selektor odbojkaške reprezentacije Poljske, Nikola Grbić, ističe da nije želeo da se stekne utisak da na bilo koji način pomaže Srbiji.

Izvor: B92.Sport

EPA-EFE/Michal Meissner

Naša selekcija je izgubila posle pet setova u Ljubljani i time propustila šansu da obezbedi vizu za Olimpijske igre.

Srbija bi mogla da obezbedi plasman u Pariz i pre meča sa Slovenijom, ukoliko upravo Poljska savlada Kubu, u poslednjem kolu Lige nacija.

"Ono što sam odlučio i čime se vodim jeste da će moja ekipa uvek ići na pobedu. Mogu da ne igram sa najjačom ekipom u tom momentu, sa najjačim igračima, da bih im dao odmora ili bilo šta... Ali ko ide na teren, igra da pobedi. Time sam se vodio i danas", rekao je Grbić i dodao:

"Rekao sam još ranije da ne želim da dođem u situaciju da mi zbog naše igre, naše loše igre, utičemo na to ko će otići na Olimpijske igre. Hoću da ko siđe na teren, pogine da pobedi. Tu apsolutno nemam dileme. Stvarno sam se nadao da će do ovog momenta stvari da se reše, da će biti nebitno biti ko će ovde pobediti. Već sam spomenuo, ne želeći da se ispiraju usta time da nešto želim da pomažem Srbiji - kad već nisam mogao dva puta da ih kvalifikujem, u fazonu sada da ih kvalifikujem. U nedelju će igrati ovi za koje sam rekao, Kurek, Leon, Janoš... Druga stvar koja mi se ne sviđa - i ide Srbiji u prilog, jeste što već dva turnira igramo loše poslednju utakmicu, a ne želim da se ponovi da poslednji turnir, poslednji meč ne odigramo dobro", dodao je Grbić.

Srbija će u nedelju od 20.30 igrati protiv Slovenije.

Podeli:

Komentari 5

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Razotkriveni su

Hiljade pedofila koji preuzimaju i dele sadržaj o seksualnom zlostavljanju dece (CSAM) moglo bi biti identifikovano zahvaljujući logovima malvera za krađu informacija koji su procurili na dark vebu.

Informacija.rs

10:00

1 h

Gejming

Bilo kuda, AI svuda

Sve više kompanija u industriji video-igara koristi alate veštačke inteligencije za izradu delova koda, vizuala ili čak celih igara.

Zimo

8:15

3 h

Novo Sport Video Menu