Nova vest
Košarka 2

13.10.2024.

17:12

Varniči u Realu: Mateo odgovorio Hezonji

Trener Real Madrida Ćus Mateo odgovorio je na izjavu Marija Hezonje.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/RONALD WITTEK

"Kraljevski klub" u ACB ligi izgubio je na gostovanju u Baskiji od Bilbaa 83:79, što i je bio četvrti poraz od početka sezone u svim takmičenjima.

"Moraćemo dobro da se oznojimo ako želimo da osvojimo nešto ove sezone. Počeli smo dobro, ali se sve promenilo posle toga i nikako nismo uspeli da uđemo u ritam sa novim igračima", rekao je Hezonja još na poluvremenu, kada je utakmica polako već počela da izmiče kontroli Madriđana.

Na kraju meča, trener Reala upitan je da prokomentariše izjavu.

"Ako je tako, ne znam, mi smo uvek, uvek zajedno. Mogu da razumem određeni trenutak frustracije. Ali stvari o kojima moramo da pričamo, govorimo između sebe, mi nismo ljudi koji vole da emituju ako je to kritika bilo koga. Treba da se smirimo i da nastavimo da radimo, to je ono što moramo", rekao je Mateo.

On je čestitao rivalu na pobedi i istakao da je španska liga nepredvidiva.

"Naša liga nije laka, ni na jednom polju. Ovi porazi, poput onih u Korunji i Minhenu, lekcije su koje moramo dobro naučiti. Daleko od kuće nam je teško. Od prvog trenutka smo očekivali da ćemo morati da se pomučimo, da se mnogo znojimo. Možemo mnogo više nego što smo uradili u prvom poluvremenu", rekao je on.

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Gracias

Došao je i taj dan. Znali smo da dođe. Znali smo čak godinama unazad da je jako blizu. I uprkos tome, dočekali smo ga nespremni.

Luka Nikolić

12:50

3 d

Novo Sport Video Menu