Nova vest
Košarka 9

30.9.2024.

8:15

Petrušev "zagrmeo" i poslao jasnu poruku: "To me nije briga, želim samo jedno!"

Srpski košarkaš i prvotimac Olimpijakosa Filip Petrušev je bio treći strelac u finalu Superkupa Grčke protiv Panatinaikosa, a posle velike pobede je izneo utiske.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

Olimpijakos je došao do prvog trofeja pošto su u finalu Superkupa Grčke savladali Panatinaikos rezultatom 86:85, a partija srpskog reprezentativca je poslala jasnu poruku treneru Jorgosu Barcokasu da može ozbiljno da računa na njega.

Za 25 minuta koliko je proveo na parketu postigao je čak 18 poena i osam skokova i odlično odmenio Nikolu Milutinova i Mustafu Fala koji su van stroja zbog povreda.

"Odigrali smo dobru odbranu jer Panatinaikos ima dobre bekove poput Granta, Slukasa i Nana. Mi smo 15 sjajnih igrača i učimo jedni od drugih. Igraćemo dobru košarku", prve su reči Petruševa nakon pobede.

Predstavljamo vam našu novu igru – Euroleague Selektor


Jasno je stavio do znanja da mu pozicija koju igra ne igra nikakvu ulogu jer je željan minutaže.

"Nije me briga da li ću igrati ‘četiri’ ili ‘pet’, samo želim da igram. Prošle godine nisam mnogo igrao, želim da doprinesem ekipi", poručio je Petrušev. 

Podsetimo, bilo je reči da je moguć povratak Filipa Petruševa u Zvezdu, ali do toga nije došlo, baš zbog povreda Nikole Milutinova i Mustafa Fala u Olimpijakosu.

Tim iz Pireja snage odmerava sa Fenerbahčeom u Istanbulu u prvom kolu Evrolige.
 



 

Podeli:

Komentari 9

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu