Nova vest
Košarka 0

26.9.2024.

18:49

Alimpijevićev Bešiktaš domaćin u Beogradu: Bivši igrači Zvezde i Partizana opet u Pioniru

Košarkaši Bešiktaša i Hapoel Tel Aviva sastaće se u trećem kolu Evrokupa, ali će utakmica, koja je prvobitno bila planirana u Istanbulu, biti odigrana u Beogradu.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia/federico pestellini / panoramic

Zbog preporuka turskih i izraelskih vlasti, odlučeno je da domaćin ovog susreta bude beogradska dvorana "Aleksandar Nikolić".

Utakmica je takođe pomerena za dan ranije, pa će Bešiktaš i Hapoel ukrstiti koplja u utorak, 8. oktobra, umesto 9. kako je prvobitno planirano.

Ekipa Dušana Alimpijevića, koja je u prvom kolu ubedljivo savladala Budućnost iz Podgorice, predvođena je ambicijama da se domogne što dalje u Evrokupu.

Sa druge strane, Hapoel Tel Aviv, koji je ovog leta pojačan igračima kao što su Džonatan Motli, Patrik Beverli, Ben Bentil, Džo Regland i Bruno Kaboklo, dolazi u Beograd sa jasnim ciljem da pobedi i ispravi grešku iz prvog kola, gde su izgubili od Huventuda u Badaloni.

 


 

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

5 h

ABA

Novi Partizan po kom se sezona poznaje

Teško da je epilog meča između košarkaša Partizana i čačanskog Borca mogao da bude drugačiji (96:66), ali ono što je donekle bilo nepoznato jeste kako će novi tim Željka Obradovića odgovoriti na prvi zvanični izazov u sezoni.

Dejana Popović

8:13

16 h

Novo Sport Video Menu