Nova vest
Košarka 0

24.9.2024.

12:06

Sutjeska smestila košarkaša u zatvor FOTO

Košarkaški klub Sutjeska iz Foče, član Prve lige RS, odlučio se nesvakadišnji potez koji je odjeknuo u javnosti.

Izvor: Klix.ba

Profimedia

Pre nekoliko dana KK Sutjeska se na svom zvaničnom Facebook profilu zahvalila v.d. direktoru Kazneno-popravnog zavoda Foča Bojanu Kostiću, jer je omogućio smeštaj košarkašima fočanskog kluba unutar njihove zgrade.

"Zahvaljujemo se Upravi KPZ Foča, na čelu sa v.d. direktorom Bojanom Kostićem, koji su u zakonskim okvirima izašli u susret Košarkaškom klubu Sutjeska, omogućivši smeštaj naših igrača po minimalnim cenama. U vremenu visokih stanarina u našem gradu, ova podrška će značajno olakšati rad kluba i doprineti našem daljem razvoju. Hvala na podršci!", poručili su iz KK Sutjeska.

Kasnije stiglo pojašnjenje da će samo jedan košarkaš živeti u restoranskom objektu KPZ Foča, ali nije poznato koji košarkaš će živeti u zatvoru.

"Zahvaljujemo se Upravi KPZ Foča, na čelu sa v.d. direktorom Bojanom Kostićem koji su omogućili smeštaj jednog od naših košarkaša u restoranu 'Drina' u okviru RJ Ugostiteljstvo u Privredno instruktorskoj službi Zavoda. Hvala na podršci!", prepravljeni je tekst zahvalnice.

Sutjeska je prošle sezone zauzela osmo mesto u Prvoj ligi RS.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Srpski fudbal

Zvezdana noć u Humskoj

Crvena zvezda je uspela da uradi ono što nije za skoro osam decenija svoje istorije. I verovatno će proći još barem toliko dok ponovo na ovaj način ne deklasira najvećeg rivala na njegovom ognjištu.

Stefan Smuđa

8:00

6 h

Novo Sport Video Menu