Nova vest
Košarka 0

11.9.2024.

18:52

"Fudbal ima Murinja, mi imamo Kabokla"

Hrvatski trener Neven Spahija govorio o svojim iskustvima sa Brunom Kaboklom dok je bio trener ekipe Venecije, čiji je Brazilac bio član pre dolaska u Partizan.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Peđa Milosavljević/Starsport

Nije se Kaboklo na lep način rastao i sa Partizanom, koga je Željko Obradović zbog nediscipline odstranio iz ekipe. 

Hrvatski trener Neven Spahija koji je u opširnom intervjuu za Sportal opisao šta se desilo, tačnije zbog čega nije uspeo da dovede Brazilca u svoje redove. 

Na neki način, to moje poznanstvo sa njim je pomoglo da potpiše za Veneciju. Smatram da se radi o ekstra klasi, mislim da je on NBA igrač, a da zapravo nije u NBA baš zbog ovakvih, ja bih nazvao, ispada. Ne mislim da je loš čovek, jednostavno, to su dečije bolesti, ja bih to tako nazvao. Ne znam kako može sebi neko da dozvoli da na ovom nivou napravi tako nešto”, rekao je između ostalog u opširnom intervjuu za sportal.rs Spahija.

I iskusni hrvatski trener Jasmin Repeša je imao što šta da kaže o Brunu Kaboklu za koga smatra da je poseban košarkaš, a i ličnost. 

Poseban je. Fudbal ima Murinja, mi imamo Kabokla. Šta da kažem? Ja sam sa Brunom lično dobar. Ja sam lično primio Brunovu odluku, s obzirom da smo mi radili zajedno u Memfisu. Kada je došao u Memfis, pomogao sam da dođe da živi sa mnom u isti blok, u istu zgradu”, pričao je iskusni hratski stručnjak.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu