Nova vest
Košarka 1

6.9.2024.

9:18

Musa za B92.sport: "Bili smo na ivici suza; Hezonja? Kao braća što se tuku" VIDEO

Džanan Musa i Mario Hezonja bili su učesnici memorijalnog meča u Zagrebu u čast Dražena Petrovića, a posle meča smo razgovarali sa Musom o bivšem i aktuelnom lideru hrvatske reprezentacije.

Autor: Iva Jevtić

Iva Jevtić
Iva Jevtić
UDRUGA “DRAŽEN PETROVIĆ”

Musi je bila čast što je dobio poziv da bude deo "Tima Dražen".

"Emotivna utakmica, jako... Sa dosta legendi, njegovih saigrača. Pokušali smo nekako da se usresredimo na utakmicu i košarku, ali je teško bili. Saigrači i ja smo bili na rubu suza pet-šest puta. Stvarno je Dražen bio specijalan i drago nam je što smo imali priliku da učestvujemo u ovakvom događaju", rekao je Musa za B92.sport.

Potom se osvrnuo i na odnos sa klupskim saigračem iz Madrida, Mariom Hezonjom.

Izvor: b92.sport

"Ma to je... Kao kod kuće kada se braća tuku. Isto tako, samo na terenu. Imamo stvarno sjajan odnos, drago mi je što je i on ostao. Videćemo kako ćemo u narednim godinama funkcionisati. Nema razloga da ne bude sjajno", rekao je Musa i zaključio:

"Imamo inače običaj posle treninga da se takmičimo u trojkama. Bez šale, mislim da me nije niti jednom dobio. I sada mi govori, kada me je na kraju zagrlio: ‘E, da te ovde prvi put dobijem". Tako da ono, svaka čast, drago mi je zbog njega što je uopšte kapiten reprezenzacije Hrvatske. On to zaslužuje i nadam se da će odvesti reprezentaciju do velikih visina."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by B92 Sport (@b92.sport)

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu