Nova vest
Košarka 8

6.9.2024.

8:58

"Verujem da Obradović zna šta radi"

Košarkaš Efesa Elajdža Brajant je govorio za medije kao gost na spektaklu u Zagrebu na Memorijalnoj utakmici u čast Dražena Petrovića.

Aleksandar Stajkovac
Srđan Stevanović/Starsport

Učestvovao je na utakmici kao zamena za povređenog Šejna Larkina.

O spektaklu?

"Počastvovan sam što sam došao ovde. Dražen je bio veoma talentovan igrač i uzbuđen sam što sam igrao, bio je sjajan šou", rekao je Brajant.

Koliko znaš o Draženu?

"Iskreno, ne znam onoliko koliko bi trebalo da znam, ali sam odradio istraživanje i znam da je tragično nastradao, ali da je stigao da pokaže pun potencijal".

Foto: Iva Perničić

Željko Obradović kao trener?

"Velika je čast bila igrati za njega, on je jedan od najboljih tenera svih vremena".

Pripreme Efesa?

"Dobro je za sada, svi rade naporno,ali smo zajedno svi u tome i uzbuđen sam".

Šta je cilj?

"Cilj je da budemo bolji svakog novog dana. Efes uvek cilja na osvajanje trofeja i zbog toga moramo da idemo korak po korak".

O igranju protiv Majak Dauma i Tajrika Džonsa.

"Nismo mnogo pričali od kako su otišli. Malo sam se čuo sa Majkom, oni sada igraju za dva tima koja su među najboljima u Evropi i želim im sve najbolje, ali ne kada igraju protiv nas".

O Partizanu koji je promenio veliki broj igrača.

"Nisam trener, ali verujem da zna šta radi. Poznajem Brendona Dejvisa i mislim da imaju veoma dobar tim i želim im sve najbolje".

O šansama da budu ponovo prvaci Evrope.

"Mislim da kao i u svkaom sportu uvek imate šanse da odete do kraja i na to utiče mnogo faktora kao što je timska hemija. Ali, moramo da idemo utakmicu po utakmicu kad krene sezona”, zaključio je Brajant.

Podeli:

Komentari 8

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu