Nova vest
Košarka 0

5.9.2024.

14:52

"Srećan sam zbog Bonge, Srbija je zaslužila zlato"

Nemački košarkaš Andreas Obst počastvovan je podatkom da će učestvovati u utakmici koja se u Areni Zagreb igra u čast Dražena Petrovića.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

"Veoma sam uzbuđen zbog toga, što je došao u Minhen, imali smo dobre momente u reprezentaciji. Imamo dosta posla, tim je novi, njegov pogled i pristup košarci nam može mnogo pomoći, daćemo sve od sebe".

Jedan od novig saigrača je i Šabaz Nejpir.

"On će biti dobar za nas. Mislim da je stigao juče ili prekjuče. Milsim da je dobro pojačanje za nas, ima dosta iskustva, veoma je talentovan".

Malo da se vratimo na Olimpijske igre, kako vidiš utakmicu sa Srbijom kao i ceo turnir.

"Mislim da je bio sjajan turnir za sve ljubitelje košarke. Mi nismo ispunili svoje cilje, ali dobro to je sport, mislim da je Srbija bila najbolji tim na turniru, definitivno su zaslužili bronzanu medalju, ali isto tako su zaslužili i zlato. Generalno gledano bio je dobar turnir, jeste da nismo osvojili medalju, ali Srbija je bila stvarno dobar tim".

Koliko si pratio transfere ostalih timova u Evroligi, posebno Partizana i Crvene zvezde. Crno-beli su doveli 14 novih igrača.

"Srećan sam zbog Bonge što je došao u Partizan. Evroligaška sezona će biti kao i svake godina, teška, kompetitivna. Klubovi su doveli nova imena, novac je važan imena u u klubu su važna, ali na kraju je tim najbitniji, 16 timova će se boriti za plej-of".

Izvor: B92.sport

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu