Nova vest
Košarka 1

28.8.2024.

12:19

"Pešić je okupio najbolje igrače – Jokić se odlično uklopio"

Trener košarkaša Toronto Reptorsa Darko Rajaković rekao je da je Srbija ostvarila veliki uspeh na Olimpijskim igrama u Parizu.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport

Srbija osvojila bronzu, pošto je u borbi za treće mesto pobedila Nemačku, što je na neki način bio revanš za poraz u finalu Mundobasketa prošle godine u Manili.

"Reprezentacija je napravila fantastične rezultate. Selektor Pešić je okupio najbolje igrače, a ove godine je nastupio i Nikola Jokić. Odlično se uklopio, a igrali smo visok nivo košarke. Trebalo bi da budemo ponosni", rekao je Rajaković za sajt čačanskog Borca, a nakon posete klubu kraj Morave.

Govorio je i o ambicijama Reptorsa za predstojeću sezonu.

"Skoti Barns je najbolji igrač našeg tima. Imamo veliku privilegiju da je potpisao novi ugovor sa klubom, tako da je budućnost obezbeđena. Želimo da tim Toronta pravimo oko njega. Imamo mlad tim. Želimo da postavimo dobre i zdrave osnove, pa da napravimo pomak u odnosnu na prošlu sezonu", završio je Darko Rajaković.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu