Nova vest
Košarka 0

24.8.2024.

19:19

Sve ono što istinski zaljubljenik u košarku sanja FOTO/VIDEO

Sve je spremno za košarkaški spektakl. Goran Dragić se oprašta od profesionalne karijere u društvu najvećih košarkaših zvezda, “Stožice” izgledaju neverovatno, a navijači su i više nego raspoloženi.

Autor: Iva Jevtić

Iva Jevtić
Iva Jevtić
B92 sport

Na jednoj strani Goran Dragić, Stiv Neš, Nikola Vučević, Predrag Danilović, Saša Pavlović, Vlatko Čančar. Na drugoj Bogdan Bogdanović, Nikola Jokić, Luka Dončić, Dirk Novicki, Boban Marjanović. Sve što bi svaki istinski ljubitelj košarke na ovim prostorima želeo da vidi.

B92 sport

I videće – od 20 sati igra se oproštajna utakmica Gorana Dragića, koja je sve samo ne obična utakmica.

Znaju to dobro najviše Slovenci, koji su došli u velikom broju da podrže istinsku legendu slovenačke košarke.

Izvor: B92 sport

Dva sata pre početka utakmice ispred ulaza u “Stožice” već je bila reka ljudi sa dresovima i majicama posvećenim Dragiću, ali i Dončiću i Jokiću.

Ispred hale su postavljeni štandovi sa hranom i pićem, koševi na kojima već šut uvežbavaju neke nove Luke, Gorani, Nikole…

Izvor: B92 sport

I unutar “Stožica” je sve posvećeno nekadašnjem kapitenu reprezentacije. Zelene i sive stolice, potpuno novi parket sa natpisol “I feel Slovenia, Noč Zmaja” samo otkrivaju delić atmosfere koju će večeras osetiti Ljubljana.

Izvor: b92 sport

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
iOS

Naplaćivaće više

Apple je povećao cene za svoju uslugu zamene baterije, ali ne za sve iPhone 16 modele.

MacRumors

8:10

39 min

Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

17 h

Novo Sport Video Menu