Nova vest
Košarka 32

11.8.2024.

11:51

Miškov "rebus" koji bi raspametio sve – Aleksa Avramović možda ode u NBA?!

Srpski košarkaš Aleksa Avramović može da nastavi karijeru u NBA ligi, nagovestio je njegov agent Miško Ražnatović.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/YOAN VALAT

Avramović je odigrao fenomenalne Olimpijske igre, čime je samo nadogradio svoj reprezentativni legat posle izuzetnog Svetskog prvenstva u Manili.

Za sjajne partije nagrađen je epitetom najboljeg defanzivca takmičenja, a dobar je bio i ofanzivno sa 10,5 poena i 3,2 asistencije po meču za 20 minuta na parketu.

Pohvalu svom igraču poslao je i najpoznatiji košarkaški agent na svetu Miško Ražnatović, ali ne samo to...

On je u "tvitu" napomenuo da NBA timovi imaju još devet dana da iskoriste izlaznu klauzulu u njegovom ugovoru i potpišu ugovor sa njim za narednu sezonu!

"Sjajan turnir za srpskog beka Aleksu Avramovića, koji je izabran kao defanzivac Olimpijskog turnira. Još devet dana (do 20. avgusta) postoji šansa da iskoristi NBA izlaznu klauzulu", napisao je Ražnatović.

Avramović je ove godine imao ugovor sa Partizanom, ali je iz njega izašao i pre samo nekoliko dana potpisao ugovor sa CSKA iz Moskve.

To ga neće sprečiti da ode u NBA do isteka izlazne klauzule, ukoliko stvarno postoji interesovanje neke od ekipa iz najjače lige na planeti.

A, možda se Ražnatović samo šalio, te na taj način želeo da istakne koliko je bronzani srpski ratnik u stvari dobro odigrao u Parizu...

Podeli:

Komentari 32

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu