Nova vest
Košarka 18

22.7.2024.

11:25

Karlik Džons neće u Partizan?!

Karlik Džons se već dogovorio oko prelaska u Partizan, ali je utisak da bi radije u NBA ligu.

Izvor: Mozzartsport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Džons je planiran da bude glavni organizator igre crno-belih u narednoj sezoni, iako transfer još nije zvaničan, međutim može da dođe do komplikacija.

Reprezentativac Južnog Sudana je zaludeo košarkaški svet partijom protiv Sjedinjenihi Američkih Država u prijateljskom meču, pošto je imao tripl-dabl.

Hvalospevi na račun igrača američkog porekla krenuli su da se ređaju već na poluvremenu tog meča, a odmah su krenule i priče o mogućnosti njegovog odlaska u NBA.

Situaciju je "zakuvao" novinar Mark Stajn, koji je objavio informaciju da Džon, uprkos dogovoru sa Partizanom, do ovog četvrtka može da prihvati neku NBA ponudu.

Saglasan sa svima bio je i NBA šampion Lamar Odom, koji "tražio" NBA ugovor za Džonsa.

"Brat je celu utakmicu zadavao SAD probleme. I dalje navijam za 'Avendžerse', ali moram i da pohvalim kad to neko zaslužuje. Karlik Džons mora da dobije ugovor u (NBA) ligi posle ove utakmice", napisao je Odom.

Ništa ne bi bilo preterano čudno u ovoj vesti, da sam plejmejker nije "zakuvao" situaciju, pošto je Odomovu želju da dobije NBA ugovor objavio i na svom zvaničnom Instagram profilu. On je objavio "stori" sa Odomovim citatom, koji je uhvatio Mozzartsport, ali istog "storija" više nema na njegovom profilu.

Da li ovo znači da že Džons i sam pojuriti neki NBA ugovor do četvrtka, ili je zadovoljan dogovorom koji ima sa Partizanom i samo želi da istakne podršku jednog velikana, vreme će pokazati.

Instagram Screenshot/CarlikJones

Podeli:

Komentari 18

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu