Nova vest
Košarka 1

9.7.2024.

22:45

"Samo mi je mučno - Dario je dobro i to je važno"

Posle incidenta u kom je učestovao hrvatski košarkaš Dario Šarić, oglasila se i njegova majka.

Izvor: net.hr

Profimedia

Dario Šarić bio je akter tuče u Atini zajedno sa Ivicom Zupcem u glavnom gradu Grčke, nakon meča sa domaćinom u finalu olimpijskih kvalifikacija.

Grčki mediji pišu kako su se Šarić i Zubac sukobili sa posetiocima, a onda sa obezbeđenjem kluba, a navode da je s njima bio Tin Jedvaj, hrvatski fudbaler i član Panatinaikosa.

Naokn oca Predraga, komentar je dala i njegova majhka Veselinka.

"Ne bih htela mnogo da pričam o tome, niti ne znam detalje, jer me ne zanimaju. Samo mi je mučno. Shvatite me, majka sam. Sa Darijom je sve u redu i to je najbitnije. Valjda su ih tamo napali, oni su se malo obranili, nema sad tu neke posebne priče. Dario se juče vratio u Šibenik", rekla je za net.hr Veselinka Šarić, bivša košarkašica.

Za razliku od oca, majka Darija Šarića bila je prilično blaža.

"Ne znam jesu li bili u Pireju, Atini, što se dogodilo, ko ih je napao, tj. s kim su se sukobili. Nisam išla u te detalje sa Darijom, ali ne verujem da su bili navijači. Mislim da je bila lokalna ekipa. Bili su gosti. Meni je najbitnije da je Dario dobro i kad je rekao da je dobro, kad sam videla da je OK, nisam ga puno pitala", zaključila je Veselinka Šarić.

Pročitajte još:

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu