Nova vest
Košarka 11

6.7.2024.

13:05

Skupio se "drim tim" - Amerikanci počeli pripreme za Pariz VIDEO

Košarkaška reprezentacija SAD započela je pripreme za Olimpijske igre.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Glavni favoriti za najsjajnije odličje u Parizu, u prestonicu Francuske dolaze u najjačem sastavu, koji je sastavljen sve od samih zvezda NBA lige. 

Na spisku reprezentacije SAD se za Olimpijske igre u Parizu nalaze Bem Adebajo, Devin Buker, Stef Kari, Entoni Dejvis, Kevin Durant, Entoni Edvards, Džoel Embid, Tajris Halibarton, Džru Holidej, Lebron Džejms, Kavaj Lenard i Džejson Tejtum.

Prozivka i okupljanje igrača je u Las Vegasu, gde će odraditi uvodne treninge posle kojih će se uputiti na turnir u Ujedinjene Arapske Emirate, gde će im između ostalih rival biti i Srbija. 

Prvi od svih u kamp reprezentacije je stigao košarkaš Golden Stejt Voriorsa Stef Kari, koji se prošetao hotelom koji će biti baza u ovoj prvoj fazi priprema. 

Podsetimo da će se reprezentacija SAD na Olimpijskim igrama takmičiti u grupi C, gde će im rivali biti Srbija, Južni Sudan i pobednik kvalifikacionog turnira u Portoriku. 

Podeli:

Komentari 11

Podeli:

Lige petice

Dembele ponovo na treninzima PSŽ

Francuski napadač Usman Dembele, koji je ove nedelje isključen iz Pari Sen Žermena (PSŽ) iz disciplinskih razloga, vratio se danas treninzima, saopštio je pariski fudbalski klub.

Beta

23:50

8 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu