Nova vest
Košarka 2

4.7.2024.

21:42

Grci "pregazili" Egipat i poslali poruku Hrvatskoj i Sloveniji

Košarkaška reprezentacija Grčke pobedila je Egipat rezultatom 93:71 u drugom meču kvalifikacionog turnira.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
FIBA

Grci sa dve pobede u grupi u "Dvorani mira i prijateljstva" zakazuju duel sa Slovenijom u polufinalu koja je nešto ranije u toku dana pobedila Novi Zeland.

Grčku su do pobede nad Egiptom rezultatom 93:71 predvodi Jorgos Papajanis i Dinos Mitoglu sa po 16 poena, Kostas Papanikolau je postigao 15, Janulis Larencakis 12, a Vasilis Haralampopulos 10 poena.

U redovima Egipta, videli smo Ahmeda Metvalija sa 20 poena i on je bio jedini dvocifreni igrač u njihovim redovima.

Janis Adetokumbo je doživeo povredu na prošlom meču sa Dominikanskom republikom pa su Grci odlučili da ga odmore u ovom susretu i ne rizikuju nešto ozbiljnije.

Grci će imati prednost domaćeg terena, a znamo vrlo dobro kakva atmosfera može biti u Pireju. Slovenci u polufinalu i eventuelni duel sa Hrvatima u finalu (ako pobede Dominikanu) će imati "paklen" posao.

 



 

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Razotkriveni su

Hiljade pedofila koji preuzimaju i dele sadržaj o seksualnom zlostavljanju dece (CSAM) moglo bi biti identifikovano zahvaljujući logovima malvera za krađu informacija koji su procurili na dark vebu.

Informacija.rs

10:00

5 h

Gejming

Bilo kuda, AI svuda

Sve više kompanija u industriji video-igara koristi alate veštačke inteligencije za izradu delova koda, vizuala ili čak celih igara.

Zimo

8:15

6 h

Novo Sport Video Menu