Nova vest
Košarka 5

18.6.2024.

15:00

Srpski košarkaš umesto u Partizan otišao u Španiju

Posle višegodišnjeg boravka u Zagrebu, Aleksandar Aranitović karijeru nastavlja u ekipi Breogana.

Srđan Novaković
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Sve je dogovorio nekadašnji košarkaš Partizana i Crvene zvezde sa ovom španskom ekipom, gde ćemu društvo praviti Stefan Momirov i Toni Nakić, a nedavno je potpisao Dragan Apić.

Prema pisanjima španskih medija Aranitović figurira kao veliko pojačanje, jer ga i timu svi vide kao jednog od lidera ekipe. 

Aranitović je čak bio u planu da pojača ekipu Partizana, ali sada je jasno da od toga neće biti ništa. 

Srpski košarkaš je prošle sezone u ABA ligi prosečno beležio 15,6 poena, 4,5 skokova i 2,7 asistencija. Iz igre je šutirao 45,5 odsto, uz 37,2 procenta za tri.

Podeli:

Komentari 5

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

1 d

ABA

Novi Partizan po kom se sezona poznaje

Teško da je epilog meča između košarkaša Partizana i čačanskog Borca mogao da bude drugačiji (96:66), ali ono što je donekle bilo nepoznato jeste kako će novi tim Željka Obradovića odgovoriti na prvi zvanični izazov u sezoni.

Dejana Popović

8:13

1 d

Promo

Telefon na 36 rata u Yettelu

Korisnici novih paketa Yettela mogu da kupe telefon na čak 36 rata preko Yettel Banke. Uz to automatski dobijaju i tri godine garancije na uređaj, bez dodatnih troškova.

Promo

15:56

8 h

Novo Sport Video Menu