Nova vest
Košarka 1

2.6.2024.

17:42

"Samo Stef Kari pogađa trojke koje pogađa Ljulj"

Košarkaš madridskog Reala serhio Ljulj glavna je priča u Španiji posle dve utakmice polufinala plej-ofa ACB lige protiv Barselone.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/Javier Lizon

Ljulj je zablistao u oba meča, u prvom je ubacio 16 poena, u drugom je bio još bolji sa 18 i naravno da je većina stigla van linije 6,75 metara.

Neke šuteve je pogađao sa centra!

Zbirno, postigao je sedam trojki iz 13 šuteva u prva dva meča serije sa Barsom i definitivno je naneo težak udarac Kataloncima "iz drugog plana".

Oduševljenje Ljuljovom energijom, igrom, poenima, neverovatnim trojkama je opet veliko, možda zbog činjenice da je malo ko očekivao baš takvu eksploziju. Svako ko iole prati košark, ipak, zna vrlo dobro šta je sve Ljulj u stanju da uradi protivniku. 

"Sa jedne strane on nikad ne prestaje da se smeje, sve nas čini srećnim i prenosi na nas tu energiju, magiju koju ima, ali ne mogu da kažem da me to više iznenađuje. Sve je to normalno. On je igrač sa posebnom magijom i znamo da voli da iam loptu u rukama u prelomnim trenucima", biranim rečima govorio je o Ljulju trener Reala Ćus Mateo psoel drugog meča sa Barsom.

Možda je, ipak, najbolji kompliment iskusnom saigraču udelio Džanan Musa.

"U karijeri sam video da samo Stef Kari postiže trojke koje pogađa Ljulj".

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu