Nova vest
Košarka 1

16.5.2024.

23:20

Predsednik Srbije: Posebno se spremam da pobedimo drim-tim u Parizu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su Nikola Jokić i Novak Đoković ponos Srbije i izrazio nadu da će Srbija pobediti dva puta američki drim-tim na OI u Parizu.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Predsednik je gostujući na RTS naveo da su danas napravili kartu najdominantnijih igrača u američkoj košarci, i da je Srbija odmah posle Amerike po broju igrača koji su sa njenih prostora postali najbolji.

"Tri puta je bio Nikola Jokić, na ponos Srbije i svaka mu čast. Neverovatan čovek, neverovatan igrač i neverovatna mentalna snaga, baš kao i kod Novaka Đokovića koji je ponos Srbije i mnogo im hvala", rekao je Vučić koji je podsetio i na Dikra Novickog, Stiva Neša, Adetokumbu i Kamerunca Embida.

Predsednik je rekao da se nada da će njih dvojica biti deo srpskog olimpijskog tima u Parizu.

"Ja se nadam, a posebno se spremam da pobedimo američki drim-tim, ali ne u onoj prvoj utakmici, a da ih pobedimo dva puta", rekao je Vucičh i dodao da se plaši  Kanađanina, ŠejAleksander-Gildžisa, strašnog igrača Oklahome.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

Lige petice

Dembele ponovo na treninzima PSŽ

Francuski napadač Usman Dembele, koji je ove nedelje isključen iz Pari Sen Žermena (PSŽ) iz disciplinskih razloga, vratio se danas treninzima, saopštio je pariski fudbalski klub.

Beta

23:50

5 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu