Nova vest
Košarka

Utorak, 15.10.2019.

22:22

Teodosić i Marković se poigravali, Đorđevićev Virtus ostao perfektan

Košarkaši Virtus Bolonje pobedili su Andoru u trećem kolu Evrokupa rezultatom 87:72.

Izvor: LN

Autor: LN

Teodosić i Marković se poigravali, Đorđevićev Virtus ostao perfektan
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

U ekipi koju sa klupe redvodi doskorašnji selektor Srbije Aleksandar Đorđević solidni su bili Miloš Teodosić i Stefan Marković.

Teodosić je imao 13 poena, te dodao osam asistencija uz dva skoka, dok je Marković upisao deset poena, sedam skokova i sedam uspešnih dodavanja.

Andora je odigrala odličnu prvu četvrtinu i završila je sa velikih +11, ali se njihova prednost brzo istopila, pa je italijanski predstavnik na poluvreme otišao sa +5.

Virtus je potpuno slomio protivnika krajem treće deonice, napravio seriju od 11:0, od čega se gosti ni u jednom trenutnu nisu potpuno oporavili.

Posle tri odigrana meča Grupe A Đorđevićeva ekipa ima maksimalan učinak, koji može da izjednači samo Monako u sredu, dok Andora ima jednu pobedu i dva poraza.

Takođe, Virtus je upisao sedmu pobedu ove sezone iz isto toliko pokušaja, pošto je i u italijanskom prvenstvu savršen sa 7 od 7.

Najefikasniji u Virtusu bio je Džulijan Gembl sa 19 poena, dok su se na drugoj strani istakli Klevin Hena sa 15 i David Jelinek sa deset poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d