Nova vest
Košarka 4

7.10.2024.

15:16

Džoker ostao bez trenera

Željko Lukajić više nije trener KK Džoker, saopštio je klub.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Nakon sinoćnjeg poraza u prvom kolu Košarkaške lige Srbije od ekipe Mladosti, KK Džoker sporazumno je raskinuo saradnju sa Lukajićem i pomoćnim trenerom Miljanom Ivanovićem.

"Dužan sam da se ispred Džokera, ali i u svoje lično ime, zahvalim Željku Lukajiću i Miljanu Ivanoviću za korektnu i profesionalnu saradnju, kao i na svesrdnom doprinosu koji su imali u afirmaciji i razvoju našeg kluba i košarke u Somboru. S obzirom da je danas slobodan dan, ime novog trenera saopštićemo u naredna 24 sata i on bi, nadamo se, već sutra trebalo da održi prvi trening sa ekipom. Plan je da se sa dolaskom novog trenera okrenemo jednom novom i drugačijim konceptu u svim segmentima funkcionisanja kluba, a koji će doprineti što boljem i kvalitetnijem razvoju i afirmaciji Džokera, koji teži najvećim dometima", rekao je sportski direktor kluba Srđan Stojkov za zvaničan portal KLS.

Košarkaši Džokera na otvaranju KLS izgubili su od zemunske Mladosti 78:72 na domaćem terenu.

Džoker, koji je u vlasništvu porodice srpskog reprezentativca Nikole Jokića, u ovoj sezoni igra i u ABA 2 ligi, umesto Vršca koji se pre početka sezone povukao iz takmičenja.

Lukajić, koji je bio trener Partizana, Hemofarma, Vojvodine, Igokee i drugih, postao je trener Džokera u oktobru prošle godine.

Džoker je osnovan 2002. godine pod imenom KK SO Koš.

Standings provided by Sofascore

Podeli:

Komentari 4

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

Šire laži po internetu

Stranica Wikipedije za Silent Hill 2 (remake) postala je ratna zona nakon što su neki ljudi konstantno pokušavali da šire lažne informacije o ocenama koje je igra dobila.

HCL

14:15

3 h

Novo Sport Video Menu