Nova vest
Košarka 1

3.10.2024.

19:30

Partizan potpisao saradnju sa makedonskim klubom: "Tamo su dva naša bivša igrača"

KK Partizan i MKK Kumanovo, potpisali su trogodišnji sporazum o saradnji u oblasti edukacije i unapređenja u svim segmentima rada košarkaških klubova.

Izvor: KK Partizan

Srdjan Stevanovic/Starsport

Na sastancima u Beogradu, u ime ambicioznog kluba iz Severne Makedonije, prisustvovali su predsednik Nenad Stojanovski i direktor Andreja Mađovski koji su jasno istakli ambicije MKK Kumanovo ka daleko višim dometima od trenutnih.

"Saradnja sa Klubom iz Prve lige Severne Makedonije doprineće razvoju regionalne košarke i učvrstiti veze između prijateljskih klubova i država. U MKK Kumanovo, trenutno igraju i dva bivša košarkaša Partizana, centar Uroš Luković i plejmejker Tadija Tadić", piše na sajtu crno-belih.

Kako je usaglašeno, ova saradnja će se realizovati kroz zajedničke edukativne programe i projekte, na način koji neće ometati funkcionisanje redovnih delatnosti oba kluba.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Mask pobesneo: "OpenAI je zlo"

Ilon Mask kritkovao je OpenAI-jeve zahteve za ekskluzivnim finansiranjem nakon njihove rekordne runde finansiranja od 6,6 milijardi dolara, eskalirajući napetosti s tom kompanijom od njegovog odlaska iz nje 2018. godine.

Zimo

21:30

1 h

Novo Sport Video Menu