Nova vest
Košarka 9

2.10.2024.

12:44

"Kari nam treba za zlatnu medelju" VIDEO

Novi predsednik KSS Nebojša Čović na svojoj prvoj konferenciji za medije pod tim zvanjem govorio je između ostalog o budućnosti Svetislava Pešića na klupi reprezentacije.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Pešić je posle osvajanja bronzane medalje sa reprezentacijom na Olimpijskim igrama u Parizu, odlučio da se povuče sa mesta selektora, ali u saveza imaju drugačije želje.

Čović je tim povodom istakao da je Pešić veoma bitan za reprezentaciju ako žele da u narednom periodu osvoje zlatnu medalju.

"Pešić ima otvoren poziv za rad. Nema tu ni spektakla ni spekulacija. Svaki ciklus nosi preispitivanje, sada se poklopimo sa krajem njegovog ugovora. Pešić je logično rešenje zbog kontiniteta. Igrači isto razmišljalju, samo da vidmo da li on to misli, bilo bi dobro da nastavi. Postoji jedan izazov, da u tom konitinutetu dođemo do prve zlate medalje kao Srbija. Imamo četiri srebra, bronzu. EP nam je intersantno, a za to nam treba Kari. Ako Kari ne ostane, biće da smo mi nesposobni, ali mi ćemo imati s njim kontakt iako ostane, iako ne ostane".

Podeli:

Komentari 9

Podeli:

Fudbal

Maradonino telo ide u muzej

Argentinsko pravosuđe odobrilo je prebacivanje posmrtnih ostataka Dijega Maradone, preminulog 2020. godine, u budući mauzolej, po zahtevu njegove dece, koji žele da su olakša odavanje pošte "idolu Argentine".

Beta

15:43

45 min

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu