Nova vest
Košarka

1.10.2024.

14:39

Čović napustio Zvezdu!

Nebojša Ćović poneo je ostavku na mesto prvog čoveka KK Crvena zvezda, nakon što je izabran za predsednika KSS.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

 "S obzirom da sam danas, 1. oktobra 2024. godine imenovan na funciju Predsednika Košarkaškog saveza Srbije, saglasno Zakonu o sportu koji propisuje nespojivost funkcija rukovođenja u više sportskih organizacija, obaveštavam vas da do prestanka mandata na toj funkciji neću moći da obavljam funkciju Predsednika košarkaškog kluba Crvena zvezda", stoji u saopštenju Nebojše Čovića.


"Moje imenovanje za Predsednika Košarkaškog saveza Srbije upravo je potvrda istrajnog rada svih nas koji smo godinama timski i zajedno bili deo košarkaškog sistema Crvene zvezde koji je oduvek simbol kvaliteta i ponosa. Koristim priliku da vam se i ovim putem zahvalim, kako na poverenju koje ste mi ukazivali sve ove godine da budem Predsednik Košarkaškog kluba „Crvena zvezda Meridianbet", tako i na podršci da prihvatim odgovornost, ali i privilegiju da budem Predsednik Košarkaškog saveza Srbije. Uveren da će naša Zvezda nastaviti da bude transparentan i eminentan klub, koji će nizati uspehe na nacionalnim i međunarodnim takmičenjima, brend naše Srbije, sinonim želja najmlađih u kojima su budući šapioni i reperezentativci naše zemlje i u srcima miliona onih koji su sa tribana najveća snaga Zvezde, želim vam mnogo uspeha u daljem radu!", zaključio je Čović.

KK Crvena zvezda

Podeli:

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

"Epidemija hakerskih napada i u Srbiji"

Američki stručnjak za borbu protiv hakera Sajmon Tejlor upozorio je na epidemiju hakerskih napada i u Srbiji i poručio da svaki pojedinac odgovornim ponašanjem može dramatično da smanji rizike od hakerskih upada i ucena.

Tanjug

12:00

5 h

Novo Sport Video Menu