Nova vest
Košarka

26.9.2024.

14:00

Ovo je Čovićev tim za KSS – tu je i jedna legenda

Nebojša Čović će postati novi predsednik Košarkaškog saveza Srbije, a sada znamo i koga planira za svoje potpredsednike.

Izvor: Meridian sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Kako je ranije objavljeno, Čović je Izbornoj komisiji KSS-a predao predlog, a isti je podržalo 30 od ukupno 33 delegata.

To znači da će na izbornoj sednici, koja je planirana za 1. oktobar ove godine, preostaje da trenutni predsednik KK Crvena zvezda samo još formalno bude izabran.

Kako piše "Meridian sport", po Statutu KSS, iskusni funkcioner je do danas, 26. septembra, trebalo da dostavi biografiju, program rada, kao i imena kandidata četiri potpredsednika (muških reprezentativnih selekcija, ženskih reprezentativnih selekcija, za takmičenje i za finansije).

Prema navodima istog portala, ovo su imena Čovićevih četvoro potpredsednika:

Ana Joković (ostala bi na istoj funkciji), Nenad Krstić, Darko Jovičić i Filip Sunturlić.

Podeli:

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

6 h

ABA

Novi Partizan po kom se sezona poznaje

Teško da je epilog meča između košarkaša Partizana i čačanskog Borca mogao da bude drugačiji (96:66), ali ono što je donekle bilo nepoznato jeste kako će novi tim Željka Obradovića odgovoriti na prvi zvanični izazov u sezoni.

Dejana Popović

8:13

17 h

Novo Sport Video Menu