Nova vest
Košarka 43

13.9.2024.

9:31

Avramović: "Ne želim da poverujem da se to desilo"

Srpski košarkaš Aleksa Avramović osvrnuo se na odlazak Svetislava Pešića sa mesta selektora, posle prijateljske utakmice CSKA i Crvene zvezde u Moskvi.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
B92.sport

Novi tim našeg plejmejkera je savladao crveno-bele (94:92), a Avramović je meč završio sa 16 poena.

Doskorašnjem članu Partizana je teško pala vest o kraju Karijevog mandata.

"Treba da se čujem sa njim. Ne želim da poverujem da se to desilo. Ne ja, nego svi igrači", rekao je Aleksa Avramović u intervjuu za "Mozzart Sport" i dodao:

"On zna koliko znači nama igračima, a i koliko mi značimo njemu. Napravio nas je boljim košarkašima, milina je sarađivati sa njim. Zna on sve šta mislim o njemu. Ne samo o njemu nego i o Draganu Tarlaću, žao mi je što odlazi jer je on bio idealan čovek za tu poziciju direktora. Želim mu sreću u Bajernu, velikoj organizaciji. Njega krasti velika vrlina, smirenost. Jako je smiren i to je njegova karakteristika koja je meni u glavi kada pomislim na njega. Sa svima je napravljena porodična atmosfera jer kada god stigne obaveštenje da se okupljamo, oseti se pozitivna energija. Svi jedva čekamo da se skupimo i družimo. Vratili smo taj legendarni kult, a za to je zaslužan trener i naravno igrači jer svi osećamo ljubav prema državi".

Za kraj, izrazio je nadu u veliki preokret.

"Nadam se da će ostati selektor. Mislim... On sve zna", zaključio je Avramović.

Podeli:

Komentari 43

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu