Nova vest
Košarka 56

10.9.2024.

13:12

Jedno je sigurno: Obradović se ne vraća

Odlazak Svetislava Pešića sa mesta selektora košarkaša Srbije je glavna sportska vest dana,a iako postoji mnogo nedoumica oko toga, jedna stvar je jasna.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Peđa Milosavljević/Starsport

To je da Željko Obradović neće ponovo preuzeti to mesto.

Trener Partizana je to nedavno izjavio u emisiji "Direktno" kod Minje Miletić, koja se emituje i na B92 TV.

"Mislim da je to nemoguća priča. Ja sam 2005. završio. Ja i danas imam odnos sa ljudima koji vode Savez. Saša Danilović koji je bio moj igrač i koji je svaki put kada je biran novi trener zvao mene da me pita. I svaki put moj odgovor je bio, ja sam rekao: 'Saša, ti znaš moj odgovor'. Bio sam tu da pomognem svojim mišljenjem i porazgovaram sa novim trenerima, ja sam to radio. I moj odnos sa Karijem Pešićem je odličan, može on da priča o tome kakav odnos imamo", otkrio je Obradović i dodao:

"Ja mislim da je to prošlo vreme. Sad će skoro 20 godina. Mislim da ima mladih trenera – ako Kari jednog dana odluči da se skloni – da će verovatno biti prilika za neke mlade trenere, zašto da ne? Koje treba da podržimo, hvala Bogu!"

Podeli:

Komentari 56

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Apps

"Dva plus dva je jednako šest"

Bliži se rok do kojeg bi TikTok trebalo da bude prodat nekoj američkoj kompaniji, a u suprotnom kompanija će biti zabranjena u Americi.

Forbes

10:00

1 h

Novo Sport Video Menu