Nova vest
Košarka 0

10.9.2024.

12:49

Da li je ovo dokaz da Pešić ostaje?

U danu kada se pojavila vest da Svetislav Pešić više neće biti selektor Srbije, KSS je na zvaničnom sajtu objavio vest o specijalnom predavanju sa njim u glavnoj ulozi.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Nikola Gligić/Starsport.rs

Štaviše, govoreći o njemu su ga označili kao selektora.

"Udruženje košarkaških trenera Srbije će u saradnji sa selektorom Svetislavom Pešićem organizovati specijalno predavanje za sve članove pred početak svih liga. Održavanje ovog predavanja predstavlja veliku čast i zadovoljstvo za sve trenere, jer će imati priliku da uče od jednog od najvećih stratega u istoriji naše košarke", stoji na sajtu KSS.

Seminar će se održati 21. septembra 2024. sa početkom u 12.00 časova u dvorani "Master" u Zemunu. Prijave za sve prisutne članove Udruženja počeće od 10.00 časova.

Ovo će biti obavezan seminar za sve trenere, u organizaciji Udruženja  trenera, pa u UKTS veruju da će sala biti prepuna kako bi zajedno slušali i učili od najboljeg.

UKTS je izrazio posebnu zahvalnost selektoru Pešiću za sve što je učinio za naš sport i u tom duhu planira da mu dodeli specijalnu nagradu pre početka predavanja pod nazivom “Specijalna nagrada za izuzetna dostignuća u trenerskoj karijeri”.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Apps

"Dva plus dva je jednako šest"

Bliži se rok do kojeg bi TikTok trebalo da bude prodat nekoj američkoj kompaniji, a u suprotnom kompanija će biti zabranjena u Americi.

Forbes

10:00

1 h

Novo Sport Video Menu