Nova vest
Košarka 2

17.7.2024.

9:52

Dobre vesti za Srbiju – Marinković lakše povređen

Srpski košarkaš Vanja Marinković nije doživeo težu povredu u prijateljskom susretu sa Australijom igranom u Emiratima.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Dva tima za vodila su veliku borbu, na kraju je Srbija izgubila (83;74), a ono što je bilo zabrinjavajuće za naš tim jeste to što je Vanja Marinković sredinom treće deonice morao da napusti teren.

Igrao se 25. minut meča kada je novi bek Partizana dobio udarac i sa bolnom grimasom je napustio parket i seo na klupu, dok je u igru ušao Radanov.

Ipak, da razloga za brigu nema prenosi "Sportklub" koji tvrdi da povreda nije ozbiljnijeg karaktera. Kako navode, reč je o povredi kuka u predelu kog je dobio udarac, a iz igre je izašao iz predostrožnosti.

Ostaje da se vidi da li će u sredu od 18 časova izaći na parket u drugom pripremnom meču u Abu Dabiju protiv SAD, baš kao i Bogdan Bogdanović i Ognjen Dobrić koji su protiv "kengura" bili na poštedi.

Protiv "Drim tima" sigurno neće igrati povređeni Nikola Jović i Dejan Davidovac koji su povređeni i njihov nastup na Olimpijskim igrama je pod znakom pitanja.

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu