Nova vest
Košarka 27

29.6.2024.

10:30

Partizan se pomirio sa Miškom Ražnatovićem

Košrkaški klub Partizan i agencija Beobasket će ponovo sarađivati.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Posle skoro godinu dana pauze košarkaški klub Partizan će opet sarađivati sa agencijom Beobasket čiji je vlasnik Miodrag Miško Ražnatović.

Ratne sekire su zakopane, pa će Željko Obradović sada imati znatno veći krug igrača koje hoće da dovede u cilju sklapanja tima za narednu sezonu. Agencija Beobasket poseduje veliki broj igrača od kojih su neki sigurno interesantni čelnicima crno-belih.

Razmirice između ove dve strane su krenule početkom prošle sezone, kada je pomenuta agencija potpisala ugovor sa dotada aktuelnim košarkašem Partizana Jamom Madarom, posle kojeg je Izraelac nekorektno napustio klub, a kao glavni krivac se spominje upravo vlasnik te agancije Miodrag Miško Ražnatović.

Od igrača koji pripadaju Beobasket agenciji, a igraju za Partizan su Aleksa Avramović, kao i Danilo Anđušić.

Partizan ima želju da u svoje redove dovede Marija Nakića, kome je Ražantović menadžer, a koliko će još igrača dovesti Partizan iz te agencije i dalje nije poznato.

Promenu u odnosima je već donekle i nagovestio bio prvi čovek kluba Ostoja Mijailović.

"Ja zaista poštujem Miškov učinak, on zna taj posao da radi i zato je i jedan od najboljih. Ja ne mogu da kažem da će ovaj naš odnos da traje večno, taj odnos treba da bude normalan, jer on zastupa veliki broj igrača, ali mora da postoji neko međusobno poštovanje", rekao je Mijailović početkom juna.

Podeli:

Komentari 27

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

"Prevarant. Ne znam zašto bih mu verovao"

Ari Emanuel, jedan od najmoćnijih ljudi u industriji zabave, kritikuje Sema Altmana iz OpenAI-ja, nazivajući ga "prevarantom", ispitujući rizike i korist veštačke inteligencije i zalažući se za njenu regulaciju.

Zimo

8:15

6 h

Novo Sport Video Menu