Nova vest
Košarka 0

24.10.2024.

14:34

"Flešbek" na NBA devedesetih – Bogdanov saigrač "patosiran" VIDEO

Košarkaš Bruklina Nik Klekston zaradio je isključenje zbog namernog faula nad Dajsonom Denielsom, u stilu grubijana koji su vladali NBA parketima devedestih godina.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Njegov krajnje nesportski potez mnoge ljubitelje košarke je podsetio na prizore sa NBA terena iz devedesetih godina, onda kada su rivalstva među ekipama bila veća i intenzivnija, među igračima zaoštrenija, pa su ovakve situacije bile česta i govoto uobičajena pojava.

Sada su ovakvi prekršaji retkost pa kada se dese, završe kao vest.

Klekston je snažno išao na Dajsona koji je bio u trku, pred polaganje, ali je koji sekund kasnije već je ležao na parketu, naglavačke pribijen uz konstrukciju koša, i sam u neverici zbog poteza protivnika. 

Brzo se pridigao, krenuo ka Klekstonu koji je posle faula, sasvim mirno, bez pružanja ruke Dajsonu, produžio do trećeg reda tribina i tamo su se ova dvojica košarkaša "objašnjavala"

Srećom, dalje od prepirke nisu išli, sačuvali su pribranost, to se pre svega misli na Dajsona koji je i te kako imao razloga da odgovori rivalu.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Pobuna protiv AI

Članovi muzičkih grupa "ABBA", "Radiohead" i "The Cure" potpisali su protestno pismo protiv korišćenja umetničkih i autorskih ostvarenja za izgradnju alatki AI.

Tanjug

16:00

1 h

Novo Sport Video Menu