Nova vest
Košarka 13

24.10.2024.

17:22

Zvanično: Embid pod istragom

NBA liga i zvanično je pokrenula istragu oko Džoela Embida.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

To je javio nepogrešivi Šams Čaranija, NBA insajder.

Proveri svoje znanje – Euroleague Selektor

Filadelfija 76ersi nedavno su objavili da Embid neće biti spreman za početak nove sezone, kao i da će propustiti celu prvu nedelju.

Embid je prethodno rekao da ne planira da igra "bek-tu-bek" utakmice cele sezone, kako bi bio što je spremniji moguće za plej-of, a to je podstaklo sumnju u to da će utakmice propuštati zbog stvarnih povreda.

On je istakao da mu je jako važno da uđe na 100% u doigravanje, uzimajući u obzir da nikada nije igrao ni finale konferencije sa svojom ekipom.

Čaranija je objasnio da NBA liga sumnja u to da li je Embid smeo da propusti navedeni period, pošto prema pravilima nije dozvoljeno da igrači ne igraju ako stvarno nisu povređeni, uz neke izuzetke.

Manje od 24 časa nakon što je objavljeno da će istraga vrlo verovatno biti pokrenuta, to se i desilo. Ostaje da vidimo kakav će biti epilog i kakva kazna čeka verovatno ne samog Embida, već njegove 76erse

Podeli:

Komentari 13

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Pobuna protiv AI

Članovi muzičkih grupa "ABBA", "Radiohead" i "The Cure" potpisali su protestno pismo protiv korišćenja umetničkih i autorskih ostvarenja za izgradnju alatki AI.

Tanjug

16:00

3 h

Novo Sport Video Menu