Nova vest
Košarka 2

10.10.2024.

20:05

Lebron "plače" po društvenim mrežama, smejaćete se kada vidite zašto FOTO

Los Anđeles Lejkersi suočavaju se s dugim putovanjem tokom predsezone NBA lige, a najnoviji raspored ih vodi na put dug 3.300 kilometara do Milvokija, gde će odigrati prijateljsku utakmicu protiv Baksa.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/ALEX PLAVEVSKI

Ovaj predsezonski susret deo je priprema za početak regularne sezone, ali to se nije dopalo Lebronu Džejmsu.

"Može li neko molim vas da mi objasni zbog čega se ukrcavamo na let i idemo u Milvoki na jednu utakmicu predsezone?" pitao je Lebron pasivno-agresivno na društvenim mrežama, izražavajući svoje nezadovoljstvo dugim putovanjem.
 

Njegovo pitanje naišlo je na brze i šaljive odgovore korisnika društvene mreže X, koji su iskoristili priliku da se našale na račun 39-godišnjeg superstara. Neki od odgovora uključivali su:

"Razlog zbog kojeg morate da letite tamo jeste to što bi za vožnju bilo potrebno 29 sati. Nadam se da će vam ovaj odgovor pomoći."

Drugi su se osvrnuli na finansijski aspekt: "Zato što zarađuješ 60 miliona dolara godišnje..."

Jedan korisnik je podsetio Lebrona na izazove drugih timova: "Seltiksi su putovali u Abu Dabi, brate!"

Lejkersi će do početka NBA sezone, koja startuje 23. oktobra utakmicom protiv Minesote, odigrati još tri pripremna meča.

Rival im je Golden Stejt u "Crypto.com areni", zatim Finiks Sansi u Arizoni, a zatim još jednom Golden Stejt, ali ovog puta u gostima.

 

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Gracias

Došao je i taj dan. Znali smo da dođe. Znali smo čak godinama unazad da je jako blizu. I uprkos tome, dočekali smo ga nespremni.

Luka Nikolić

12:50

9 h

Novo Sport Video Menu