Nova vest
Košarka 11

9.10.2024.

8:10

Partizanov Vašington opet "podbacio" – Jović odličan, Micić se nije ni zagrejao VIDEO

Donedavni košarkaš Partizana Dvejn Vošington, kome se navijači crno-belih nadaju da će se vratiti u Beograd, odigrao je još jedan meč za Šarlot u pripremnoj utakmici za početak NBA lige.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Tanjug/AP Photo/Matt Kelley

Hornetsi su porazili Majami Hit sa 111:108 uz polovične učinke srpskih reprezentativaca.

Nikola Jović je dobio prostor od 15 i po minuta i za to vreme je ubacio devet poena (3/5 FG, 2/2 FT) uz dva skoka, tri asistencije i jednu ukradenu loptu.

Vasa Micić skoro da se nije ni zagrejao, pošto je na parketu proveo samo 3:53 minuta i u tom periodu je uspeo da pošalje samo jedan šut i da ga promaši. Ali i da izgubi čak četir lopte.

Ono što zanima mnoge navijače Partizana jeste nastup Dvejna Vašingtona, košarkaša koji je letos stigao u crno-beli tabor, ali ga je napustio kada je došlo do velikog trejda za Karla Entonija Taunsa.

Novi igrač Šarlota je u prvom meču za novi tim bio tragičar sa tri promašena slobodna bacanja za pobedu, a u drugom je ponovo podbacio.

Za 11 minuta na parketu je ubacio pet poena, iz igre je imao 2/7, bez ijedne trojke iz tri pokušaja, a izgubio je i dve lopte.

Njegova sudbina u Hornetsima je još uvek neizvesna, a raspletu se nada Partizan.

Ukoliko odluče da ga potpišu, Partizan će dobiti istorijsko i rekordno obeštećenje od 2.400.000 dolara.

U suprotnom, Željko Obradović će dobiti nazad igrača oko koga je pravio tim za novu sezonu.

Podeli:

Komentari 11

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Erdogan naredio: Blokirano

Turska je blokirala pristup platformi za razmenu poruka Discord, saopštila je Uprava za informacione tehnologije i komunikacije te zemlje.

Tanjug

10:20

1 h

Novo Sport Video Menu