Nova vest
Košarka 0

5.10.2024.

8:37

Doužer kao Broni – neprimetan; Bosanac dominirao

Košarkaši Minesote savladali su Los Anđeles Lejkerse rezultatom 124:107 u meču NBA predsezone.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

"Vukovi" su dominirali u Kaliforniji nakon što su krajem uvodne četvrtine stigli do dvocifrene prednosti koju nisu do kraja meča ispuštali.

Džoš Mejnot je bio najefikasniji u redovima pobedničke ekipe sa 22 poena i osam skokova, dok je Rob Dilingem imao 21 poen i četiri asistencije.

Luka Garza, naturalizovani bosanskohercegovački košarkaš, je meč završio na dva skoka od dabl-dabla. Imao je 20 poena i osam uhvaćenih lopti za 22 minuta na parketu.

Šenon sa 14 (pet asistencija, četiri skoka) i Di Vićenco sa 11 su jedini još bili dvocifreni. Doskorašnji igrač Partizana Pi Džej Doužer je za 10 minuta imao dva poena i jednu asistenciju. Identičnu poentersku partiju je imao i Rudi Gober.

Kod "jezeraša" Dalton Kneht je imao 16 poena, kao i Ostin Rivs (pet skokova, sedam asistencija). Dianđelo Rasel je dodao 14, a Kristi i Vinsent po 11.

Broni Džejms je za 16 minuta imao dva poena (1/6) iz igre i po skok i asitenciju.

Košarkaši Minesote će naredni meč odigrati 12. oktobra sa ekipom Filadelfije. LA Lejkersi će se 7. oktobra sastati sa Finiksom.

U isto vreme i Juta je igrala svoj meč i savladala Brejkerse sa Novog Zelanda rezultatom 116:87.

Nova sezona u NBA ligi počinje 23. oktobra.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Povratak otpisanog

Društvena mreža X (Twitter), čiji je izvršni direktor Ilon Mask, podnela je novi zahtev za dozvolu da radi u Brazilu, nakon što su platili kazne.

Tanjug

8:10

2 h

Novo Sport Video Menu