Nova vest
Košarka 0

3.10.2024.

9:39

Jokić se uz B92.sport prisetio Pariza: "Za svoj grad, porodicu, drugare..." VIDEO

Nikola Jokić je razgovarao sa novinarom b92.sporta o tome koliko mu znači bronzana medalja sa Olimpijskih igara u Parizu.

Autor: Petar Tadić

Petar Tadić
Petar Tadić
Profimedia

Jokić je letos sa reprezentacijom Srbije osvojio bronzu na OI u Parizu, nakon srceparajućeg poraza od Amerike u polufinalu, ali i zatim razbijanja Nemačke u borbi za treće mesto.

Predstavljamo vam našu novu igru – Euroleague Selektor

Na pitanje b92.sporta o tome da li mu je ta medalja od posebnog značaja, on se prisetio i OI u Riju kada je sa "Orlovima" uzeo srebro.

"Imam i srebro iz Rija, tako da, kako da kažem, osvojio sam neku veću stepenicu medalje. Sigurno da kad igraš za nacionalni tim drugačiji je osećaj. Dođeš kući, ljudi te pozdravljaju na ulici... Drugačiji je totalno osećaj kad igraš za reprezentaciju i za klub", rekao je Jokić.

Izvor: B92.sport

A, koja je razlika između medalje sa Srbijom i titule u NBA?

"NBA je drugačija vrsta takmičenja, NBA je duga sezona gde igramo preko 100 utakmica, dok su Olimpijske igre turnir koji je sastavljen od 5, 6, 7 utakmica, zavisi kol'ko doguraš. Totalno je drugačija vrsta turnira, osećaja, svega...", odgovorio je srpski as.

Izvor: B92.sport

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Džo Rogan skinut sa trona

Američki podkaster Džo Rogan još jednom je svrgnut sa prvog mesta na Spotify listi strimova - novi "šampion" je jedan od njegovih nedavnih gostiju.

B92

12:30

43 min

Novo Sport Video Menu